Ко роботу позајми лице добије 130.000 долара

Компанија за производњу робота, преко британске фирме „Геомик“, тражи мушкарца и жену заинтересоване да своје лице „поклоне“ роботима. Као награду за права на коришћења лица одабраних спремни су да плате 130.000 долара!

Будући да се не зна која компанија тражи добровољце за позајмљивање лица, није могуће проверити детаље, преноси портал Брајт сајд

Познато је само да је роботичка компанија ступила у контакт са људима у британској технолошкој фирми „Геомик“ (Geomiq) због пројекта чије делове ни сами нису видели због уговора о тајности података. 

„Геомикови“ дизајнери истичу да ипак могу да открију да се индустрија робота дефинитивно мења.  

За људе који имају „мила и топла“ лица, а хтели би да зараде неки долар, ово је одлична пословна прилика.

Тражи се мушкарац и жена чија ће лица постати лица робота неименоване компаније. То значи да би за 130.000 долара компанија откупила право да направи на хиљаде њихових „двојника“ који би могли да се нађу у свим деловима света. 

Сви могу да учествују у конкурсу, а више информација може да се добије преко имејл адресе faces@geomiq.com. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво