Како је „Џокер“ завршио у Крњачи

На друштвеним мрежама се појавила фотографија која личи на сцену из популарног филма „Џокер“, уз шаљив коментар да је на фотографији Џокеров отац из Крњаче. Међутим, реч је о Ђуру молеру који се прво љутио када је сазнао да је популаран, али је касније признао да постоје сличнoсти.

Ђуро Нишевић је молер. Живи у Kрњачи, а на посао, у Kлиничкo-болнички центар, обично иде колима.

Један дан му је аутомобил остао у квару, па је на посао отишао аутобусом. Није знао да га је неко фотографисао и слику објавио на Твитеру, што су неки портали касније пренели.

Ђуро филм Џокер, Тода Филипса, није гледао, па није ни схватио о чему је реч када га је снаха звала на посао да му каже да је постао познат.

„Био сам љут, заиста. Био сам љут и на снају, јер се смејала. Не знам ко ме је сликао, али сам хтео да га пријавим полицији“, каже Нишевић.

Онда је Ђуру син објаснио о чему је реч и показао му слике Хоакима Финикса који глуми Артура Флека у филму Џокер.

„После су ми још неки показивали са њихових телефона тог глумца и заиста има нека сличност“, признаје Нишевић, „Неко ме је звао телефоном, тражили су ми аутограме... Мени је то било непознато, ја то у животу нисам доживео никад. Kакве сад ја аутограме да дајем некоме? Па су хтели да дођу код мене кући, питали где станујем и тако...“ 

На питање да ли разуме Џокерове поступке у филму и да ли би могао да их оправда, он одговара да филм није гледао да би могао детаљније да га коментарише, али да има неке принципе којих се држи.

„Ваља урадити у животу све што је добро, а да никога другог не повредим, оштетим и то је то“, објаснио је Нишевић.

Ђуро молер не фарба лице у бело него зидове. Није очајан, него је пријатан и насмејан. Ненадана слава му не прија много, али ко зна, можда му донесе неки нови посао.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво