Лоз који мења живот – срећник из Британије добио 105 милиона фунти

Извлачење поводом 25. годишњице Националне лутрије у Великој Британији, једну особу је учинило милионером. Главна награда износи 105 милиона фунти.

Нешто више од месец дана пошто је, и даље неименована особа из Велике Британије, освојила рекордну награду од 170 милиона фунти, додељена је још једна, слична сума која „мења живот“. 

Ово је четврти пут ове године да је неко на Националној лутрији Велике Британије освојио награду која има девет цифара.

У јуну је додељена награда од 123 милиона фунти, а у јануару – 115 милиона фунти.

„На наш 25. рођендан, један врло срећан власник лоза покупио је цео џекпот од 105 милиона фунти. Проверите своје срећке“, рекао је Енди Картер, саветник за у Националној лутрији.

Од првог извлачења 19. новембра 1994. године Национална лутрија је исплатила више од 71 милијарду фунти срећним добитницима.

Осим тога, Национална лутрија је током четврт века рада, прикупила 40 милијарди фунти за подршку хуманитарним пројекатима и добротворним организација широм Велике Британије.

Национална лутрија прославила је рођендан уз присуство једног броја највећих добитника на лутрији икада.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво