Кад порука касни девет месеци

Преко ноћи, више стотина хиљада људи у Сједињеним Државама је добило текстуалне поруке које су упућене још у фебруару за Дан Светог Валентина 2019. године, иако је у порукама стајало да су послате 6. новембра.

Наравно, ови претплатници нису ни знали да су им поруке послате, нити су људи који су их послали имали појма о томе да их они нису примили, те нису учинили ништа да их поново пошаљу.

Овај проблем је погодио кориснике како андроид тако и ајфон мобилних апарата, а поруке су стигле са закашњењем готово свим оператерима у Сједињеним Државама.

Компанија „Синиверс“ која пружа услуге већим телекомуникационим компанијама, кривицу за грешку сваљује на „интерни циклус одржавања“.

Убрзо су се на друштвеним мрежама огласили многи како би поделили своје негодовање због ове необичне грашке. Многи су навели да су поруке стигле њиховим бившим партнерима што их је довело у непријатну ситуацију, док су неки, пак, били дубоко потресени јер су примили поруке од рођака или пријатеља који су у међувремену преминули. Једна жена је примила поруку од сестре у којој се каже да се мама осећа добро, иако је мајка преминула још у јуну месецу.

Поједини су се пожалили да су им сада стигле поруке послате још пре две године. На крају се компанија „Синиверс“ на својој званичној веб страници упутила извињење свим корисницима који су били жртве овог несрећног техничког квара, уверавајући их да је проблем отклоњен и да раде на томе да се више никада не понови.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво