Паника у британској бази – екипа Бонд филма заборавила комби на паркингу

Екипа која снима најновије издање Џејмса Бонда изазвала је панику у највећој британској ваздухопловној бази, зато што су немарни радници оставили комби у бази након дана снимања у њој.

Ваздухопловна база „Брајз Нортон“ била је домаћин техничарима који су радили на снимању новог Бонд остварења No Time To Die, али је рутинско снимање изазвало прави хаос у бази.

Екипа је после снимања заборавила да одвезе један од комбија. Тако су војници сутрадан затекли на паркингу комби којем је безбедносна дозвола истекла.

Откриће сумњивог возила натерало је заповеднике да прогласе ванредну ситуацију, евакуацију око 400 људи, као и пажљиво испитивање возила са тренираним псима и стручњацима за експлозиве.

„Три стотине метара дугачак кордон је постављен док су стручни тимови вршили увиђај. Ово је невероватан пропуст, који је изазвао изузетан безбедносни ризик“, преноси британски лист Сан неимовани извор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво