У Русији облачно са местимичним падањем тенкова

Два војна оклопна транспортера драматично су атерирала када су испуштена из авиона током војне вежбе, а падобрани им се нису отворили, преноси портал RT.

Велика војна вежба Русије, Кине и Индије, у којој учествује 128.000 војника, укључивала је и ваздушни десант, током којег је 2.000 падобранаца и 200 различитих комада наоружања бачено из неколико десетина „иљушин-76“ транспортера.

Неколико падобрана, међутим, није се отворило, па су два оклопна транспортера, као што се може и очекивати, завршила на земљи у не тако добром стању.

У њима, срећом, није било посаде, а бачени су изнад празних поља тако да није било повређених, али су два транспортера потпуно уништена, саопштило је руско министарство одбране, које је покренуло истрагу зашто се падобрани нису отворили.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво