Возачи, пажња! Фен на путу

Једна неустрашива бака, узела је закон, односно фен, у своје руке и, мотрећи на путу, приморава возаче који прекораче дозвољену брзину – да успоре.

Пати Баумгартнер из Полсона у држави Монтана, живи у крају кроз који пролази прометни локални пут, у близини којег се често играју њени унуци. 

Уместо да чека да полиција реагује, одлучила је да изађе на улицу са феном за косу, како би преварила возаче да помисле да је у питању радар, преноси thesun.co.uk.

„Заборављају да треба да успораве кроз насељено место. Много је људи који се жале да не могу ни да пешаче ни да возе бицикле овде. Разговарали смо у крају, о томе како да успоримо аутомобиле. Одлучили смо да седнем у столицу са феном у рукама“, рекла је Пати.

Иако још није сигурна да је и у којој мери трик упалио, упорна бака се неће склонити са позиције из које „прети феном“.

За баку с чудним радаром, сазнала је и локална полиција која је у њеној намери не омета.

„Није званично, али ја бих јој дао почасно звање саобраћајног полицајца. Не знам како бих могао да јој помогнем, осим да јој дам своју капу и значку, како би изгледала мало званичније“, рекао је полицајац Ноа Песола.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи