Зимска авантура, поглед на поларну светлост и ноћење у иглоу „за само“ 83 хиљаде фунти

За луксузни боравак на Северном полу потребан је дубок џеп и смисао за авантуру. Од априла 2020. године биће доступан хотелски смештај у форми иглоа.

У понуди ће бити десет иглоа и сваки има стаклени кров како би посетиоци могли да посматрају чудесну поларну светлост из удобног топлог простора, иако напољу владају температуре и до минус 45 степени Целзијусових.

„Желео сам да креирам удобан смештај, да се искуси Северни пол, па сам добио идеју о удобном смештају у екстремним временским условима. Нудимо све од опреме, а треба вам само дух истраживача или научника“, изјавио је Џен Хонканен, оснивач и директор туристичке агенције "Luxury Action".

Ноћење кошта 83.000 фунти, а гости добијају луксузан смештај, купатило, водич за преживљавање у дивљини, кувара и врхунску сигурност.

У случају екстремних временских услова кућице се могу лако преместити.

У цену су урачуната и два ноћења у Свалбарду у Норвешкој, пре одласка на Северни пол, превоз, оброци, излети.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво