Певачице морале јавно да се извине због провокативног спота

Индонежанске власти укориле су поп певачице Клару Гоп и Ваниу Кјар, због музичког видео-спота, тражећи да се јавно извине због непримереног садржаја, што је оцена државне комисије задужене за бригу о деци.

Две певачице из Индонезије, које чине „Вотермелонс дуо“, биле су приморане да се извине јавности, пошто је њихов спот за песму Bounce оцењен као непримерен и провокативан. 

Садржај у споту, оцењен као непримерен, односи се на играње и скакање певачица у тржним центрима, на паркинзима и другим јавним местима.

Певачице су такође биле позване на информативни разговор због проблематичног садржаја изнетог у јавност, пошто су се на то жалио један број грађана.

Иначе, чланице „Вотермелонс дуа“ и недавно су биле у центру пажње јавности јер су, како се медији известили, осигурале своје груди на 60.000 фунти.

У Комисији су навели да су разговор са певачицама тражили јер су „забринути због видео-снимка и јер се се боје да ће деца почети да имитирају њихово непримерено понашање“, пренео је индонежански лист Tribun News.

Певачице су се после састанка са представницима Комисије, јавно извиниле грађанима.

„Ово ће бити лекција за нас да будемо пажљивије у будућности и да покушамо да се забављамо на бољи начин. Наш секси имиџ остаје, али неће бити вулгаран“, изјавиле су Ваниа и Клара.

Њихов менаџер, Сони Буле, рекао је да спорни снимци „можда нису добри за млађе генерације и децу Индонезије“.

Иначе, дуо је познат по извођењу "dangdut" музике, која је популарна у Индонезији и која корене води из традиционалне хинду и арапске музике.

Ипак, овај жанр у савременијемо руху изазвао је огорчење одређеног броја грађана у овој држави где је већина становника муслиманске вероисповести.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво