Тражила развод зато што је муж много добар према њој

У једном од седам емирата који се налазе у саставу Уједињених Арапских Емирата, жена је поднела захтев за развод шеријатском суду јер је мужевљева љубав превелика да би могла да је поднесе.

Шеријатском суду у Фуџејри жена је поднела захтев за развод зато што муж кува, чисти и страствено је воли, али она осећа да је његова наклоност и доброта гуше.

„Никада није викао на мене нити ми је ишта одбио“, сведочила је „несрећна“ жена на суду.

Помагао јој је да чисти кућу, понекад је кувао и ни око чега се није спорио са њом од када су у браку. Тврди да јој се живот претворио у „пакао" јер је муж толико добар према њој.

„Чезнем да се макар један дан посвађамо, али то је немогуће са мојим романтичним мужем који ми све прашта и обасипа ме поклонима. Желим расправу, желим да изнесе своје мишљење, не могу да поднесем толику послушност“, додала је тужиља.

Једном се пожалила на његову тежину, па је започео строгу дијету и вежбао да би се вратио у форму, али је због напорних вежби сломио ногу.

Муж се бранио да није учинио ништа лоше и да је хтео да буде савршен и љубазан супруг и затражио је од суда да саветује његову супругу да повуче случај.

„Није фер судити о браку после прве године, сви се учимо на својим грешкама“, бранио се муж.

Суд је на крају одредио одлагање случаја како би пар добио прилику за помирење.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи