Мислила је да јој је кренуло камење из бубрега, а родила тројке

Данет Глиц из Јужне Дакоте у САД мислила је да ће из болнице изаћи са неколико каменчића из бубрега у руци, а не са две девојчице и сином.

Осећај бола у абдомену Данет је подсетио на онај који је имала када је имала проблема са камењен у бубрезима, па се са супругом Остином запутила у болницу на преглед.

„Почели су болови, па сам мислила да је камење. Имала сам проблема са њима и раније“, рекла је Данет за телевизију КОТА.

После урађене уриноанализе, међутим, доктори су имали велике новости за Данет. Није камење у бубрегу, већ порођај. Имаће близанце.

Она и Остин су били на путу да дуплирају броj деце у свом дому, пошто су већ имали двоје.

„Мислили смо да је готово. Остин је стајао са стране, љуљао се на столици, мислили смо о именима, када је докторка тражила још једно ћебе“, присетила се Данет.

За само четири минута, троје деце је дошло на свет. Назвали су их Блејз, Џипси и Ники.

Сада већ отац петоро деце, Остин и даље не може да верује шта се десило.

„Када смо изашли из болнице и даље нисам знао шта се десило. Главно да је она добро. Још ми све одзвања у глави“, рекао је Остин.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи