Евакуација њујоршког метроа због два експрес лонца

Узрок за хитну евакуацију њујоршке подземне железнице није била експлозивна направа, наводи тамошња полиција. Одсек за борбу против тероризма при Њујоршкој полицији утврдио је да од два експрес лонца, која су остављена на једној станици метроа, не прети експлозија.

Званичници транспортне компаније преусмерили су изненада све поласке метроа у Њујорку преко линија два и три како би се избегла станица у Улици Фултон.

То је током целог јутра у вишемилионском америчком граду изазвало огромне гужве у доњем делу Менхетна и Бруклину.

Полиција је истражила и експрес лонац који се нашао у другом делу Менхетна - на раскрсници Седме авеније и Западне 16. улице.

Контратерористички одсек Њујоршке полиције на Твитеру је навео да су оба лонца прегледана и да не прети опасност од експлозије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи