Мислио да је духовит, па снимио како баца фрижидер

Млади Шпанац снимио је и на друштвеним мрежама поделио како се подсмева „рециклирању“ и баца стари фрижидер са литице у провалију. Ова несмотреност га је коштала 45.000 евра, губитка посла, а фрижидер је морао сам да извуче из провалије.

Пошто је видео-снимак подељен на мрежама доживео велику популарност, Сепрона, одељење за заштиту животне средине при Цивилној заштити у Шпанији, пронашао је починиоца захваљујући регистарској таблици на комбију која је била јасно видљива.

Комби је био регистрован на компанију у Алмерији која се бави чишћењем и одвожењем отпада и они су починиоца одмах отпустили.

Осим тога, морао је да плати казну од 45.000 евра, а затим му је наређено да се врати на лице места, извади фрижидер и одложи га на одговарајући начин.

Полиција је касније објавила и видео-снимак двојице момака који с тешком муком покушавају да извуку фрижидер уз стрму падину до пута.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи