Изгледа шашаво, али сада могу да пливам!

Љубитељ животиња Хенри Ким направио је посебну помоћну опрему за своју златну рибицу, пошто што су неке од рибица које чува, угинуле због поремећаја у мехуру, што им је онемогућавало да пливају.

Хенри је за љубимицу – златну рибицу креирао помагало, рибица га успешно користи и – преживела је, иако је имала поремећај који ју је спречавао да плива. 

Поремећај у рибљем мехуру за последицу има тешкоће у пливању риба и њихово угинуће.

Хенри, који живи у Сеулу у Јужној Кореји, чува више од 20 златних рибица, а изум од пластике направио је уз помоћ различитих савета и сличних примера које је пронашао на неколико сајтова.

„Поремећај пливања код златних рибица обично настаје убог преједања или прљаве воде у којој се држе. То стање је често код риба у Тајланду и Кини. Када риба добије болест, убрзо угине, али захваљујући овој справици, једна од мојих златних рибица живела је још пет месеци“, испричао је Хенри за mirror.co.uk.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво