Рачун за недолично понашање на лету 94.500 евра!

Путница оптужена за недолично понашање на лету компаније „Џет 2“, који је морао да се врати на лондонски аеродром Станстед у јуну, добила је огроман рачун од авио-компаније, невероватних 85.000 фунти, то јест око 94.500 евра.

Авио-компанија је оптужила Клои Хајнс за „агресивно, насилно и опасно понашање“ на лету и послала јој рачун од 85.000 фунти. Такође јој је забрањен приступ авиону до краја живота, преноси АП.

Званичници кажу да је авион за Турску морао да се врати на Станстед и да су га пратила два Тајфуна, борбена авиона Краљевског ратног ваздухопловства.

Хајнсова је ухапшена када је авион слетео и пуштена је уз кауцију. Приведена је под сумњом за напад, наношење штете и угрожавање авиона. Рочиште је заказано за 21. август.

Директор компаније „Џет 2“, Стив Хипи, рекао је да ће авио-компанија покушати да надокнади трошкове који су настали као резултат преусмеравања.

Хипи је рекао и да су поступци Хајнсове били „један од најозбиљнијих случајева ометања понашања путника које су доживели“.

Према његовим речима, компанија има „апсолутно нулту толеранцију према деструктивном понашању“ и нада се да ће „овај отрежњујући инцидент, са својим веома озбиљним последицама, послужити као снажно упозорење другима који мисле да се могу тако понашати“.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи