У Бразилу за копије „ферарија“ и „ламборгинија“ давали 60.000 долара?!

Бразилска полиција затворила је илегалну фабрику у којој су се производили лажни аутомобили марке „ферари“ и „ламборгини“.

Полиција је саопштила да је, под оптужбом за нарушавање индустријског власништва, ухапсила оца и сина у чијем је власништву била радионица, у јужној држави Санта Клара.

Аутомобили су били нуђени преко друштвених мрежа по цени од 45.000 до 60.000 долара, што је само мали део цене оригиналних аутомобила.

Полиција није навела која врста делова је била уграђивана у аутомобиле, али је објавила фотографије модела са амблемима тих италијанских брендова.

Рација је уследила после жалби италијанских компанија.

Заплењено је осам делимично завршених аутомобила, а полиција наводи да још истражује колико је комада израђено.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи