За два сата скоро 4.500 склекова, а има шест година

Ибрахим Лијанов, шестогодишњи дечак из Русије, успео је да уради 4.445 склекова за два сата и на тај начин освоји је стан за себе и своју породицу. Дечак се уписао и у руску књигу рекорда.

Снимак постављен на друштвеним мрежама показује малог Ибрахима како у руском граду Нови Редант приводи крају исцрпљујући двосатни изазов, током којег је успео да уради 4.445 склекова.

Дечака од миља зову „Чеченски Шварценегер“, а нови дом добио је од локалног спортског клуба у којем Ибрахим свакодневно тренира са својим оцем.

Прошле године је петогодишњи дечак Раким Курајев освојио нови „мерцедес“, јер је, такође без паузе, успео да уради 4.105 склекова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво