Вукосављевићи – сребрна Францускиња и кошаркашки цар Малдива

Она је рођена у Бордоу, он у Београду. Валеријан је пре недељу дана освојила сребрну медаљу у дресу Француске, Филип је пре неколико година постао кошаркашики цар Малдива. Од четвртка имају заједничко презиме – Вукосављевић.

Филип каже да је очекивао да ће њихово венчање обрадовати њихову породицу и пријатеље, али не и да ће привући толику медијску пажњу.

Валеријан истиче да јој ово није први пут да је у Београду и да је већ била у српској престоници.

„Волим овај град и земљу. Одлично ми је овде. Када год можемо долазимо у Србију“, додаје Валеријан.

Францускиња наводи да су људи веома предусретљиви и љубазни.

„Била сам и у САД, играла у НБА, али ово је потпуно другачије култура. У Европи је живот бржи, људи не стају. Овде имате времена да попијете кафу, видите се са пријатељима и породицом и то ми се највише свиђа“, објашњава Валеријан.

Њен супруг се слаже и каже да их је баш сличан начин на који схватају живот спојио.

„Наш сусрет је био сличан томе. Судбински“, истиче Филип.

Упознали су се у Француској, а да је заиста било, како Филип каже, судбински говори и чињеница да је Филип одбио да потпише понуду која је значила да каријеру настави далеко од Валеријан.

Свадбу смо намерно организовали као неку врсту журке, а не класичну свадбу.

Валеријан каже да ће наставити живот у Београду.

„Ово је сада мој град. Моја породица и пријатељи стварно воле овај град. Свиђа им се храна, ноћни живот. Препоручивала сам им и раније да дођу овде, јер људи не знају довољно о Београду и Србији“, навела је Валеријан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи