Maчка са два лица одговорила на „изазов“ Џејсона Стејтама

Маца Нарнија, британска краткодлака мачка која живи у Француској, рођена је са лицем чија је једна половина сива, а друга црна. То јој је донело велику популарност на друштвеним мрежама, а сада се одважила да одговори на изазов и прикаже своје умеће у отварању боце млека.

Мачке оваквог изгледа се називају химера мачкама, а ову појаву узрокује редак феномен да се током оплодње спонтано споје два ембриона.

Нарнија има две године, а њена власница Стефани Именез признаје да јој је срце освојила на први поглед. 

Нарнијином посебношћу је одушевљен и фотограф Жан-Мишел Лаба који је почео да је фотографише још док је била маче. Тако Нарнија на Инстаграму сада има скоро 180 хиљада пратилаца.

На овогодишњој додели блогерских признања у Кану, Нарнија је добила највише признање у својој категорији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво