Полиција ухапсила 93-годишњу баку да би јој испунили последњу жељу

Мада није починила никакво кривично дело, манчестерска полиција је ухапсила 93-годишњу госпођу Џоси Бирдс јер јој је то била последња жеља.

На свом налогу на Твитеру, који је имао више хиљада прегледа, Пам Смит се захвалила манчестерској полицији због геста пажње према њеној баки.

„Велико хвала манчестерској полицији која је данас ухапсила моју баку Џоси. Она има 93 године и здравље је издаје. Желела је да буде ухапшена пре него буде касно. Она има златно срце и данас је уживала. Хвала вам што сте јој испунили жељу“, написала је захвална унука, која се и обратила званичницима полиције са овим захтевом.

Бакина жеља је била да буде ухапшена и приведена у станицу да би искусила како то изгледа бити с оне стране закона.

Полиција је у свом саопштењу изнела да је њихов циљ да подрже своју суграђане и зато су били спремни да госпођи изађу у сусрет, али напомињу да због тога нико од суграђана није био угрожен и да су савесно извршавали све друге обавезе.

„Драго нам је да смо старој госпођи успели да измамимо осмех и приредимо доживљај за памћење, као и што смо прецртали једну од жеља са њене листе“, стајало је у званичном саопштењу полиције.

Међутим, ово није био први захтев овакве врсте. У марту месецу Ани Брокенброу, стара 104 године, такође је имала жељу да буде ухапшена, што јој је и испуњено.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(среда, 26. јун 2019, 21:59) - anonymous [нерегистровани]

Prof. univerziteta Rade Vasic - Joja

Pred kraj zivota je govorio da mu je jedino zao sto nije bio u zatvoru.
Upokojio se na Casne verige apostola Petra.

(среда, 26. јун 2019, 16:07) - anonymous [нерегистровани]

Savo. M

Iako sam krimos veceg obima izrazavam zelju da nikad ne budem uhapsen

(среда, 26. јун 2019, 15:11) - anonymous [нерегистровани]

Penzioner

A našim ljudima u tim godinama želja je da pojedu parče mesa ili kupe i popiju sve lekove koju su im potrebni.A britanski penzioneri se igraju policajaca i lopova...
Tužno,jako tužno,najtužnije