Пробудила се у мрачном, празном авиону паркираном на писти

Последње чега се Тифани Адамс сећа 9. јуна је како лети из Квебека за Торонто. Следеће што је видела јесте мрачна и празна унутрашњост авиона паркираног на писти.

Адамсова каже да се сећа да се пробудила у свом седишту са појасом и даље око струка и да се смрзавала од хладноће.

Од тада каже да не спава добро и да често има ноћне море.

„Ер Канада" је потврдила да се инцидент десио и да истражују читав случај.

Путница је на Фејсбуку написала да се у авиону пробудила око поноћи, односно неколико сати након што је авион слетео, промрзла и заробљена у седишту у потпуном мраку.

Читав догађај је описала као „језиво искуство“.

Пре него што јој се батерија на телефону испразнила, успела је да позове пријатељицу, која је звала аеродром „Пирсон“ у Торонту и обавестила их о свему.

У међувремену, Адамсова је пронашла батеријску лампу у кокпиту авиона и покушала да привуче пажњу. Убрзо ју је пронашао радник који је превозио пртљаг на писти.

Радник је навео да је жена била у потпуном шоку.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи