Тресли се прозори у Лондону, „тајфуни“ направили пометњу

Гласан прасак узнемирио је становнике Лондона, који испрва нису знали шта се дешава. Испоставило се да су изнад њихових кућа два ловца „тајфун“ пробила звучни зид јурећи да „пресретну“ путнички авион.

Ловци су се винули на неби да испрате авион лоу-кост компаније „Џет2“ на путу за Турску назад на лондонски аеродром „Станстед“, због проблематичне 25-годишње путнице, која је направила пометњу у авиону.

Неоубичајен потез подизања два војна авиона због оваквог инцидента некима је деловао помало преозбиљно, али британска војска изгледа није хтела да ризикује.

Осим тога, пилоти, чини се, нису желели да часе ни часа него су одмах „нагазили“ на гас убрзавајући преко брзине звука и прибијајући звучни зид.

„Умало ми прозори нису испали. Шта се ког ђавола десило? Подигли смо борбени авион“, написао је један корисник Твитера, којем се ускоро придружило још забринутих, али и љутих становника.

„Цело имање ми се затресло од праска. Педесет паса у околини лаје“, пожалио се још један Британац.

Полиција Есекса брзо се јавила потврђујући да је гласни прасак резултат борбених авиона и пробијања звучног зида.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво