Ухапшен лажни Џорџ Клуни

После девет година проведених у бекству, брачни пар италијанских држављана који су користили име америчког глумца Џорџа Клунија како би продавали гардеробу, ухапшени су на Тајланду.

На Интерполовој црвеној потерници Франческо Галдели и његова супруга Вања Гофи налазили су се од 2013. године. Глумац Џорџ Клуни их је оптужио пред италијанским судом још 2010. године рекавши да су користили његово име у циљу преваре. Поред тога, били су оптужени и за низ других прекршаја у Италији.

Како би избегли хапшење „италијански Бони и Клајд“, како су медији прозвали овај брчни пар, побегли су из Италије.

Галдели и Гофи су ухапшени у суботу у заједничкој акцији тајландских и италијанских власти у предграђу тајландског града Патауе.

„Током испитивања Фраческо је признао да се представљао као Џорџ Клуни и да је покренуо трговину одећом варајући људе који су му слали новац“, саопштила је тајландска полиција.

Италијански медији пишу да је пар живео на Тајланду и од продаје лажних „Ролекс“ сатова преко интернета.

Оптужени су за кршење визног закона и биће изручени Италији.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво