Јастуци за ударање у Њујорку привлаче пажњу и песнице

Неколико недеља, јастучићи за ударање, постављени по Њујорку како би се становници овог великог града ослободили стреса којем су свакодневно изложени, привлаче пажњу и песнице становника, али и гостију америчког града. Ипак, изгледа да се нису допали свима.

Прошлог месеца, широм Велике Јабуке, монтирани су јастуци за ударање. Жути, уочљиви, са натписом: „Јавна врећа за ударање. Користите на сопствену одговорност“ брзо су почели да привлаче пажњу. 

Студио за дизајн donttakethisthewrongway, који стоји иза ове идеје, објаснио је да је циљ акције помоћи становницима Њујорка да се изборе са свакодневним стресом.

Неколико недеља касније, изгледа да су неке од врећа редизајниране. 

Иако нема сумње да су до сада неке вреће већ оштећене или исписане, на друштвеним мрежама се појавила фотографија за коју се не може са сигурношћу рећи да ли је права или пак резултат рада у програму за обраду фотографија.

На јастуку је насликана девојка налик на манга јунакиње спутаних руку, а и текст је измењен. Непримерени су и слика и текст. 

Ако је судити према доказима на Инстаграму, Њујорчани и даље ударају јастуке са оригиналним натписом. Или само позирају пред камерама (телефонима).  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи