Типујте на број 23 и уплатите тикет у Београду – извучена још једна лото седмица

Неки кажу – не постоји вероватноћа. Међутим, математичари тврде да је она један према 15 милиона да би се добила седмица на лотоу, а за само три-четири дана, извучене су две. Последњих година, највише је седмица у Београду.

„Отворио" се лото бубањ и две лото седмице извучене су за неколико дана. Уочи викенда – „седмица“ вредна 1.850.000 евра, с порезом или без њега – богатство! Тикет је уплаћен у Раковици у Улици Пере Велемировића, у мењачници. Власница Марија не верује да ће бити части. 

До Маријине је још једна мењачница, али се затвара. Власник каже да нема посла, а нема ни среће да неког усрећи.

Шта би снашло стару пензионерку са добитком од милијарду и шесто милиона долара, колико је јесенас исплатила америчка лутрија добитнику у Јужној Каролини? Тамо неке државе објављују име добитника, већина не, сем ако не да писмену сагласност. Наши играчи се скривају.

У принципу, више житеља, више и играча, па и шанси. Ваљда су и због тога у Београду честе „седмице“, како у центру, тако и у приградским општинама, под условом да ту живе и добитници.

Не чуди што је последња „седмица“ стигла у Лештане.

Кад вас „стрефи“ велики новац, сачекајте са одлуком и подизањем пара, потражите савет стручњака. Због безбедности, на шалтер за исплату пошаљите адвоката. Број 23 се највише извлачи, хороскопски знак Риба има највише среће, али – без уплате нема ни добитка.

А кад добијете – обелоданите, најпре у комшилуку, сазнаће кад тад, и прославите „седмицу“ као лото дан. Ионако све славимо.

Прославите и „шестицу“. Велики је губитак кад не дође „седмица“ а највећи је кад чекате последњи број, јурите 24, а дође 25. Тад вам је потребно јако срце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи