Спасиоци убедили пењача да сиђе с Ајфеловог торња

Главна туристичка атракција Париза била је затворена за посетиоце након што су надлежне службе утврдиле да се неко пење уз спољну страну Ајфелове куле. Након преговора, спасиоци су убедили непознатог мушкарца да сиђе с куле.

Неидентификована особа покушала је да се попне уз најпознатији париски објекат. 

Припадници специјалне пењачке ватрогасне јединице и полицијски преговарачи на крају су наговорили човека да се преда, рекао је париски полицијски званичник.

Менаџери су навели да ће се торањ поново отворити у уторак ујутро као и обично и обећали надокнаду људима који су имали резервисане карте али им је посета торњу била онемогућена због инцидента.

Власти нису саопштиле како је преступник успео да прође строги сигурносни систем. Компанија за управљање, СЕТЕ, инсистирала је су такви инциденти и даље "веома ретки".

Разлози за недозвољено успињање уз торањ још нису познати.

Ово није први пут да неко покушава да се попне на главну туристичку атракцију Париза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво