Ана је добила најлепши посао у Србији

Најлепши посао у Србији, да три месеца путује по нашој земљи и о том путу извештава на друштвеним мрежама, добила је Ана Костадиновић из Београда, апсолвент новинарства на Факултету политичких наука.

Према резултату конкурса који је објавила платформа за онлајн-резервисање туристичких тура по Србији "Serbian Adventures", победница је Ана Костадиновић из Београда.

Анин посао биће да обиђе више од 200 туристичких дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, борави у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи.

Имаће месечну плату од 1.000 евра и плаћене трошкове, а њена једина обавеза биће да о путовањима извештава путем друштвених мрежа.

Стручни жири, састављен од туристичких радника, експерата за комуникацију и друштвене мреже, оценио је да је Ана најуспешније представила сопствено виђење лепота Србије и спремности и вештину да их промовише у јавности.

Њен завршни рад, са туре коју је задао жири, доступан је на Јутјубу. Рад носи назив „Војвођанска тура“.

Од пристигле 143 пријаве на конкурс, у ужи избор ушло њих десет 

„Покренули смо ову акцију са жељом да промовишемо туристичку понуду Србије, конкурсом какав до сада није објављен код нас. Ово је наш допринос представљању природних лепота и историје и културне баштине, а пуну подршку дали су нам многобројни организатори тура по различитим крајевима наше земље, чије се туре могу онлајн резервисати преко сајта serbianadventures.com. Конкурс је потврдио наше уверење да Србија има шта да понуди и да код нас има људи спремних и вештих да ту понуду представе на један нов начин“, рекли су организатори конкурса.

На конкурс су стигле 143 пријаве, а у ужи избор одабрано је њих десет. О избору најбољег одлучивале су нијансе, због чега су организатори конкурса и организатори тура по Србијиодлучили да и осталим учесницима ужег избора понуде неку врсту сарадње и ангажмана на промоцији туристичке понуде наше земље.

На „најлепши посао у Србији“ Ана Костадиновић креће 25. маја и на путу остаје до 25. августа. Анине извештаје моћи ћете да пратити на каналима и налозима Serbian Adventures, Фејсбук страници, Инстаграму, Јутјуб каналу, Твитеру и сајту serbiaadventures.com.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво