Имате здраву кичму и стари телефон – ево како да од тога зарадите

Добра воља и мало кондиције – то је довољно уколико желите да радите посао на којем можете зарадити и неколико хиљада динара дневно.

Било да сте студент којем је потребан додатни џепарац, било да сте остали без посла, постоје добри и проверени начини да зарадите.

Један од њих су селидбe у Београду, за шта је потребно само да имате кондицију и добру вољу да помогнете људима у преношењу ствари са старе на нову адресу.

За то ћете бити плаћени хонорарно, односно по учинку. Међутим, овај посао можете радити и пуно радно време и у једном дану зарадити чак неколико хиљада динара.

Компанија Smart Move послује на територији Београда, града у којем агенције за селидбе раде пуном паром, али и целе Србије, тако да посла има за све који желе да раде.

Још један, можда занимљивији начин да зарадите џепарац јесте да се "играте" продаје мобилних телефона. Иако може звучати као нешто што захтева велики напор, уз добар план и сигурног купца – добит је загарантована.

Да би ово био прави посао, не можете рачунати на то да ћете продати само свој стари мобилни телефон и профитирати. Ако желите да зарадите, морате се упустити у нешто узбудљивију игру.

Кључно је да пронађете доброг купца, а за то препоручујемо сервис у Београду који даје најбољу цену за откуп мобилних телефона.

Прво можете да се распитате за цене које би вам они понудили за поједине телефоне. Затим од својих пријатеља, рођака откупите старе уређаје и препродате их овом сервису по већој цени.

Зарада по телефону није велика (од три до седам одсто), па се зато ово препоручује као додатни посао на којем лако и брзо можете зарадити.

Али, имајте на уму – уколико набавите већи број мобилних телефона, износ који можете зарадити у једном дану није занемарљив.

Оно што је најбоље – за то не морате ни да изађете из стана, јер овај сервис долази на кућну адресу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво