Власник најлепшег радног места у Србији – знаће се 16. маја

У поноћ 23. априла, завршен је конкурс за најлепши посао у Србији на сајту "SerbianAdventures.com". На позив су одговорила 143 кандидата, испуњавајући нимало лаке захтеве, а са жељом да три месеца путују по Србији и о томе извештавају преко друштвених мрежа.

„Циљ конкурса је да промовише туристичку понуду Србије и већ сада се може рећи да је тај циљ испуњен. Акцију су испратили сви важнији медији, на друштвеним мрежама, објава је стигла до 200 хиљада корисника, а путем медија, и до милион људи широм наше земље и света“, кажу у "SerbianAdventures" онлајн платформи за резервисање туристичких тура по Србији, која стоји иза конкурса. 

О победнику ће одлучити стручни жири, који ће анализирати приспеле биографије, блогове, фотографије и видео прилоге, којима су се учесници представили.

Име изабраног путника биће саопштено 16. маја, а 25. маја почеће тромесечно путовање.

Победник конкурса добиће прилику да обиђе више од 200 дестинација, да ужива у погледу са најлепших видиковаца у Србији, посети најзначајније историјске локалитете, плови рекама, опроба се у адреналинским активностима, буде у најпознатијим бањама, ужива у најбољим гастрономским специјалитетима, учествује у неким од најпознатијих манифестација у Србији, упозна се са различитим обичајима, традицијом и културом бројних народа који живе у нашој земљи.

За победника су обезбеђени превоз, смештај и храна, а примаће плату у противвредности од хиљаду евра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи