Топ три хотела у Мармарису

Да ли сте знали да је број становника у Мармарису, једном од најпопуларнијих летовалишта Турске, 40.000, а да се тај број током летње сезоне повећа чак 10 пута, и досеже невероватних 400.000?

Мармарис на лето оживи захваљујући великом броју туриста, а са разлогом је у тој мери популаран. Поред својих природних лепота, Мармарис пружа феноменалне опције за смештај, у хотелима прилагођеним баш сваком госту. Данас ћемо вам открити топ три хотела и помоћи вам у избору за овогодишњи одмор.

Хотел који се издваја по одличној услузи јесте Хотел "Elegance" 5*. На само три километра од центра Мармариса, пронаћи ћете своју оазу мира и напунићете батерије, након што сте током године напорно радили и заслужили да се напокон опустите. Уживаћете на топлој пешчаној плажи са дрвеним понтоном уз ваш омиљени коктел, пливаћете у савршено чистом, плавом мору, или ћете се можда упустити у неке водене спортове који су у склопу овог хотела. Предахнућете у луксузним собама са погледом на зеленило, док до вас допире освежавајући мирис мора.

Хотел "Elegance" 5* се може похвалити беспрекорном ол инклузив услугом. Састоји се од три блока, поседује 193 смештајне јединице, два ресторана, а ла царт ресторан и пет барова. За опуштање ту су турско купатило, сауна, ђакузи, парно купатило, масаже и разни третмани лица и тела.

Хотел поседује два отворена базена, један надомак плаже и други са баром, који је издвојен у засебном делу хотела. Од осталих активности које се могу наћи у хотелу ту су: велики број водених спортова, билијар, Плејстејшн соба и разне анимације у току дана и вечери. Уколико водите малишане, неће им бити досадно, јер своје време могу провести у дечијем клубу, базену, на игралишту, или учествовати у дневним анимацијама.

Одличан угођај пружиће вам и Хотел "Mirage World" 4*. Налази се на само 500 метара од центра Ичмелера, летовалишта у комшилуку Мармариса, место за нешто мирнији одмор. Ни сам Мармарис није далеко, на девет километара од смештаја, уколико зажелите да истражите његове лепоте, у пријатној вечерњој шетњи. Хотел "Mirage World" 4* може се похвалити топлим турским гостопримством, са љубазним и професионалним особљем, што ће употпунити моменте проведене на летовању.

Захваљујући ол инклузив концепту, ваш одмор ће бити испуњен и незабораван. Ресторани са укусима локалне, као и светске кухиње и освежавајућа пића током целог дана, затим отворени бифе и снек бар, само су неке од погодности које нуди Хотел "Mirage World" 4*.

Ту је и професионални анимациони тим, који ће се побринути да ваш одмор буде садржајан, затим музика уживо, а током викенда су организоване филмске вечери. Мислили су и на оне најмлађе, па су за њих у понуди мини клуб, три дечја базена, тобогани и разни спортови. Пажња у овом хотелу је усмерена ка детаљима, што чини прави рецепт за квалитетан одмор.

За забаван и неометан одмор, који ћете памтити ви и ваши пријатељи или породрица, одличан је избор "Green Nature Diamond" 5*. Са излазом на плажу, коју запљускује Егејско море, и садржајем који је више него довољан да би свим гостима увек било забавно, овај хотелски комплекс је остварење сваког сна.

Осим одмора тик уз море, оно што ћете највише волети код овог хотела је његова одлична локација, на само 1,5 километар од центра Мармариса. Било да боравите на одмору у пару или са децом, радост ће вам пружити сунчани дани на обали Егејске ривијере, сунчање на лежаљкама, или пливање у кристалном мору. Као алтернативу увек имате и брчкање у отвореном или затвореном базену у оквиру хотела.

Опустите се и направите савршене фотографије које ћете одмах поделити на друштвеним мрежама и искористити бесплатан Wифи у хотелу, или одолите свакодневним радњама, пробудите авантуристу у себи, и испробајте неки спорт на води који до сада никада нисте пробали.

Када причамо о дневним активностима, "Green Nature Diamond" 5* је прави рај за децу. Дечији клуб организује занимације током целог дана, од забавних игара и радионица, до сликања по лицу и израде рукотворина. Много је занимљивости и за одрасле – опуштајући спа и велнес центар, створен за угађање души и телу.

Када падне вече, наставља се забава за целу породицу, са узбудљивим наступом уживо у амфитеатру. Свакоме ће се допасти избор хране у хотелу, јер овај луксузни комплекс има чак пет ресторана и шест барова, укључујући главни ресторан, пекару и паб у енглеском стилу.

Толико је тога у хотелу "Green Nature Diamond" 5* што мами на уживање, да нећете желети да га напустите. Али не би био комплетан одмор у Мармарису, без разгледања околине. На популарној тиркизној обали између Медитерана и Егеја, имаћете пуно прилика да зађете у турску културу на вашем путовању за памћење.

Начините први корак ка лету и посетите званичан сајт агенције, где можете истражити све могућности за летовање које прижељкујете током целе године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво