Магични шоу Игора Трифунова у Комбанк дворани 26. маја

Породични спектакл, магични шоу „Сви за магију, магија за све“ биће одржан 26. маја у Комбанк дворани. У мађионичарској представи Игора Трифунова и његове магичне дружине публика ће видети и доживети најбоље илузије које ће мајстори свог заната заједно извести на Великој сцени.

Пред очима посетилаца дешаваће се права чуда: стварања голубова, нестајање асистенткиње, хаљине које мењају боју, левитације, телепортације... А замислите и ово, бели зец из шешира се претвара у човека и изводи трикове уз помоћ своје чаробне шаргарепе.

Публику очекује и врхунски жонглер Филипино који вешто барата предметима у ваздуху.

Светски признати мађионичар Игор Трифунов уочи спектакла у Комбанк дворани каже да је на светском првенству мађионичара, одржаном у Италији 2015. године, освојио четврто место.

„Након тог великог успеха почиње моја светска каријера, радио сам на разним сценама широм света, раме уз раме са најбољим и најпознатијим мађионичарима наше планете. Сада се с тим новим искуством враћам у Србију да поделим нове магичне доживљаје са нашом публиком“, поручује Трифунов.

У представи поред Игора Трифунова учестују Ана Димитријевић – асистенткиња без које се не може, Марко Марковић у улози Зеца, господина из шесира и Филип Ђикић Филипино – жонглер без страха и мане.
 
Публика може да рачуна на то да ће бити зачуђена, насмејана и одушевљена виртуозношћу извођача. Деца из публике имаће прилику да постану мали мађионичари.

Карте за шоу Сви за магију, магија за све биће у продаји од 19. априла на благајни Комбанк дворане и свим продајним местима „Тикет вижна“.

број коментара 0 Пошаљи коментар