Изнајмите Финца и научите све о срећи

Уједињене нације су поново прогласиле Финску најсрећнијом земљом на свету, јер је читаво друштво подређено потребама грађана. Група Финаца одлучила је да покрене акцију и друге научи да буду срећни.

Упркос оштрој клими и недостатку сунца, скандинавске земље су увек на врху листе најсрећнијих на планети. Према најновијем извештају Уједињених нација, други пут заредом Финска је на првом месту.

Финци имају висок стандард, здравство је бесплатно, образовни систем је међу најбољима у свету. Веома су задовољни и економијом, безбедношћу, социјалним системом. Све службе и услуге су им лако доступне.

Финци знају у чему је тајна среће и одлучили су да то поделе са другима. Како би срећу извезли у остатак света, покренули су пројекат „Изнајми Финца“.

Позвали су све који желе да отпутују у Финску и проведу неко време са водичима за срећу.

Конкурс траје до 14. априла, а заинтересовани треба да пошаљу видео-клип од три минута у којем ће се представити. Затим је на сајту rentafinn.com потребно попунити формулар.

Они који буду изабрани, на лето ће отпутовати у Финску о трошку својих домаћина. Имаће срећу да управо о њој уче од најбољих.

Покретачи пројекта тврде да поред тога што власти упорно раде на томе да усреће све грађане, тајна је и у повезаности са природом. Када други иду на терапију, Финци обују чизме и оду у природу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво