Током одмора у апартману пронашли камеру која их је снимала

Након што је стигла у апартман који су изнајмили у ирском граду Корк, новозеландска породица открила је нешто што их је шокирало – скривену камеру у дневној соби која је уживо преносила све што раде.

У оквиру свог 14-месечног путовања по Европи, Нели и Ендрју Баркер из Окланда заједно са своје четворо деце и нећаком стигли су у апартман у Корку, који су изнајмили преко сервиса „Ербиенби“ (Airbnb).

Када су се распаковали, Ендрју, стручњак за ИТ безбедност, потражио је вај-фај мрежу. Осим ње, пронашао је и камеру, за коју је утврдио да уживо преноси оно што снима.

Камера је била скривена у противпожарном уређају за детектовање угљен-моноксида.

„Били смо потпуно шокирани. Заиста је ужасан осећај“, рекла је Нели Баркер за Си-Ен-Ен.

Из „Ербиенбија“ су им само поручили да уколико откажу аранжман неће добити новац назад.

Ендрју Баркер је затим назвао власника апартмана, који је спустио слушалицу када му је речено да је открио камеру. Касније је власник назвао назад и тврдио да је камера у дневној соби једина у кући.

Убрзо су се покупили и изнајмили хотелски апартман.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара