Ни високе потпетице је не спречавају да жонглира лоптом као Роналдо

Харијет Павлоу је звезда у свету жонглирања фудбалском лоптом, а на друштвеним мрежама има велики број пратилаца за које често објављује забавне снимке својих способности.

Симпатична Британка стекла је велику популарност пре неколико година када је на Фејсбуку објавила снимак на којем се види њен рутински тренинг у дворишту куће.

Снимак је привукао пажњу Денија Макгија, оснивача „Глобал фристајла“ – организације за промоцију фудбалског слободног стила, који су је позвао да наступи на аудицији, након чега је постала интернет звезда.

У раном детињству је играла фудбал за „Арсенал“ и била у репрезентацији Енглеске, али није могла да настави јер је живела ван Лондона, где су били тренинзи.

„Почела сам да играм за Арсенал, али је било постало тешко јер сам морала дуго да путујем до Лондона. Због тога сам престала. Играла сам иза нападача на десетки“, каже Павлоу. 

Двадесетосмогодишња жонглерка има толико добру контролу лопте да је чак ни штикле не могу спречити у имитацији Кристијана Роналда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи