Посао за 32.000 евра месечно

Млади милионер двадесетшестогодишњи Метју Лепре тражи приватног асистента коме ће плаћати око 32 хиљаде евра да путује и одседа са њим у великим хотелима у разним градовима.

Метју живи у Сиднеју, али ће са својим асистентом путовати у Јапан, Дубаи и Сједињене Америчке Државе где ће одржавати предавања у компанијама.

Осим што ће присуствовати свим његовим пословним састанцима, његов асистент ће морати да ради на промоцији његовог посла и његових профила.

Успешни бизнисмен месечно зарађује 70 хиљада евра, а свом будућем асистенту плаћаће 30 хиљада евра.

„Плата свакако зависи од ранијег искуства мог асистента, као и од његових вештина.  Здравствено осигурање је такође плаћено. Често путујем због посла и уживам у овом начину живота, желео бих некоме да пружим прилику да у свему овоме ужива са мном“, рекао је Метју Лепре.

Од свог будућег запосленог тражи важећи пасош, добре компјутерске вештине и да буде спреман да ради више ствари одједном.

Метју је од факултета одустао када је имао 23 године и сам започео свој бизнис и сада на рачуну има милионе.

Од својих потенцијалних кандидата тражи да сниме видео у коме ће се представити и који ће послати у пријави за посао.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво