Тајно снимали 1.500 људи за „ријалити шоу“

Полиција Јужне Кореје ухапсила је четири особе због тајног снимања више од 1.500 гостију у 30 различитих хотела.

Видео-снимци тајно су снимани по хотелима у десет јужнокорејских градова и уживо емитовани на приватном сајту, преноси Би-Би-Си.

Полиција је саопштила да су прекршиоци имали 97 редовних претплатника који су за приступ сајту плаћали месечну чланарину. Од новембра, када су покренули сајт, објавили су 803 видео-снимка.

Камере су биле сакривене у телевизорима, утичницама и феновима за косу.

Више од 6.400 случајева незаконитог снимања пријављено је 2017. године. Због ових прекршаја 5.400 људи је било ухапшено, али је мање од два одсто и осуђено.

Прошле године је десетине хиљаде жена протестовало под слоганом „Мој живот није твој порно-филм“.

Проблем тајних снимања принудио је полицију у Сеулу да оформи специјалан тим састављен од инспекторки које ће у потрази за уређајима за снимање редовно обилазити јавне тоалете.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи