Турски мед за потенцију у ве-це шољи аутобуског тоалета

Цариници се свакодневно срећу са случајевима сакривања кријумчарене робе на најнобичнијим местима, тако да их није изненадио турски мед за потенцију у ве-це шољи аутобуског тоалета.

На Градини је у два случаја заплењено око 50 теглица турског меда за потенцију „мацун“ и 24 раствора за инјекције „гадовист“, чија је укупна вредност процењена на више од 3.000 евра, саопштила је Управа царина.

Оба прекршаја су откривена приликом улазне контроле аутобуса који саобраћају на редовној линији Истанбул-Нови Пазар. И путници и возачи оба аутобуса су приликом сусрета са цариницима рекли да немају ништа да пријаве изузев личног пртљага.

Међутим, у једном од аутобуса је најпре на поду тоалета пронађена кутија са 24 теглице поменутог турског средства за потенцију, да би даљом контролом и у ве-це шољи била откривена још једна кутија са идентичним садржајем.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи