У Шибенику из мора извукли зелену анаконду од 2,5 метара

Петорица дечака извукла су из мора змију дугачку два и по метра. Ветеринари најпре нису могли да кажу о којој врсти је реч, а онда су утврдили да је у питању зелена анаконда.

Змију је у мору први уочио један од дечака и сви су помислили су да се ради о риби угор, али када су је извукли на обалу схватили су да је у питању гмизавац, јавља Слободна Далмација.

Ветеринарска служба у Шибенику није могла да потврди о којој се врсти змије ради и да ли је отровна, али је установљено је да не припада ниједној домаћој врсти, као и да је угинула пре него што је завршила у мору, наводи се у саопштењу.

Накнадно је утврђено да је у питању речна врста змије зелена анаконда. Претпоставља се да је гмизавца непозната особа држала као кућног љубимца који је угинуо, па је бачен у море.

Будући да је тело змије очувано, ветеринари су закључили да није дуго била у води.

Случај је пријављен полицији, која ће спровести истрагу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи