Где одседају светске звезде када дођу у Србију?

Ових дана у Београд долази Џони Деп. Да ли светске звезде имају посебне захтеве када долазе код нас?

Од тврдњи да ће становати у луксузном хотелу који је већ резервисан, до тога да је крајем године, када је у тајности био у Београду, између осталог резервисао и луксузни пентхаус у згради у елитном делу града и да се за тај стан управо ради намештај.

Сигурно је једино да ће Џони Деп снимати у Београду. И неће бити прва звезда која је изабрала стан у стамбеној згради.

„Ту могу и да убацим анегдоту пријатељице којој је Џулија Робертс закуцала на врата јер није могла да нађе стан у згради у којој је била“, каже Милош Грујић, представник хотела „Мериот“.

Стинг је на пример тражио две паклице цигара и касније је чак тврдио да су боље него америчке.

„Када је Моника Белучи била у 'Краун плази', она није тражила много, али имала је једну ствар – тражила је да једе само бобичасто воће и да температура у соби буде 19 степени у сваком тренутку“, каже Живорад Васић, представник хотела „Краун плаза“. 

Ивана Шпановић увек одседа у истој соби и руча за истим столом, јер јој то, како каже, доноси срећу.

„Ми смо се поломили, потрудили да урадимо све за Новака, а он је тражио само посебан улаз зато што је желео да са својом дивном породицом нема много сликања и да нема пуно људи који му прилазе, пошто се то стално дешава кад дође у Београд“, каже Васић. 

За спортисте, кошаркаше пре свега, потребни су специјални кревети. Ипак, од свих захтева најчешћи је – приватност. Правило великих хотела јесте не причати док су ту.

„Ми као бренд имамо јако корпоративне стандарде када је било какав маркетинг у питању, а камоли када је сам проток информација који сме да иде негде. Зна се које су то особе које могу да дају информације, друге колеге се и не баве тиме“, каже Милош Грујић, представник хотела „Мериот“.

Менаџери великих звезда најмање месец дана пре доласка резервишу смештај и имејлом доставе листу захтева.

Недељу дана пред долазак, у телефонском разговору проверавају како теку припреме, а три дана пре звезда стижу у хотел да виде ли су добили то што су тражили. Често уместо правих имена користе псеудониме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво