Решена мистерија ракете на улицама Загреба

Загребачка полиција пронашла је возило и власника који је данима улицама хрватске престонице у приколици возио наизглед праву ракету, а снимци су се брзо проширили друштвеним мрежама.

Возило са ракетом се први пут појавило пре шест дана на загребачким улицама, а последњи пут је снимљено јуче у Вуковарској улици.

Снимци су се брзо проширили друштвеним мрежама, а на Фејсбуку корисници су се и шалили да је реч о „утешној награди из Израела“ и „још једном поклону за малог Дамира“, али нису били у праву, пренели су хрватски медији.

Ракета је привукла пажњу полиције која је одлучила да случај истражи.

Утврђено је, наиме, да је реч о возилу марке „пежо“ загребачких таблица са регистрованом приколицом у којој се налазила макета ракете направљена од лима.

Возилом је управљао 46-годишњак, који је полицији испричао да је макету направио сам, да је направљена од лима, величине око 10 метара и тежине око 200 килограма с маркетиншком намером привлачења пажње потенцијалних предузећа.

Власник макете је, кажу, имао среће јер је полиција утврдила да не постоје елементи прекршаја ни кривичног дела.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи