ЦИА преко огласа тражи „прву линију одбране нације“

Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) објавила је у британском недељнику „Економист“ оглас за посао, у којем тражи „високоефикасне, патриотске професионалце разноликог опсега порекла, вештина и животних искустава“.

Успешни кандидати треба да „служе САД спровођењем мисије Агенције као прва линија одбране нације“.

„Заинтересовани смо за кандидате који су доступни за пуно радно време, део радног времена и консултантске могућности како код куће, тако и у иностранству“, пише у огласу.

У њему се наводи да је намењен „интелектуално знатижељном авантуристи који тражи неупоредиву међународну могућност високог утицаја“.

„Ми нудимо начин живота који изазива најдубље изворе интелекта, издржљивости и просуђивања индивидуе. Иако никакво специфично порекло није неопходно, кандидати с искуством у бизнису, предузетништву, продаји, маркетингу, некретнинама и управљању пројектима је веома пожељно“, наводи се у огласу.

У њему стоји да „пожељни кандидати треба да поседују следеће: држављанство САД, двојно држављанство САД или статус становника са законитим сталним боравком у САД“, као и „три и више година међународног искуства“.

Тражи им се и „вештине знања страних језика, способност успешног проласка медицинске и безбедносне обраде„, а уз то „индивудуе морају да се физички налазе у САД како би се пријавиле“.

У опису стоји да „плата није назначена“ и да је оглас објављен 10. јануара 2019, а траје до 14. јануара 2020. године, а наведен и поштански претинац Регрутног центра у Вашингтону на који се пријаве достављају.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво