Седмица на Лотоу стиже у праве руке

После годину дана ишчекивања, рекордни добитак у игри на срећу Лото отишао је у Суботицу. Више од шест милиона евра вреди седмица уплаћена на северу Србије.

За осам стотина динара колико је стајало десет комбинација, власнику добитног тикета, након плаћеног пореза, биће исплаћено око 4,8 милиона евра. На уплатном месту у Железничком насељу не знају ко је срећник, јер је играча много.

„Да, много их игра, много и уплаћују. Највише је било петица и једном је била шестица, али углавном петице. Неки верују, неки не верују“, каже продавачица Магдолна Берец.

У суботичком насељу у коме половина улица нема асфалт ни канализацију, радују се туђој срећи и сматрају да велики новац стиже у праве руке.

У Државној лутрији Србије очекују да им се добитник јави у у року од 60 дана.

„Цела процедура се дешава у седишту Државне лутрије Србије, што значи обрада добитка и веродостојност потврде о уплати, а сама исплата добитка врши се на текући рачун добитника. Сви наши добитници, добитака прве врсте су анонимни, разумљиво је с обзиром на висину премије“, каже Драган Бјелан из Државне лутрије Србије.

После рекордне Лото премије, суботички играчи су данас, у још већем броју данас, поново испред уплатних места, у свом реду за срећу.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво