Ловац кажњен затвором и гледањем анимираног филма „Бамби“

Суд у Мисурију изрекао је веома необичну казну једном ловцу – уз годину дана затвора суд му је наложио да мора сваког месеца да одгледа анимирани филм „Бамби“.

Дејвид Бери Џуниор осуђен је на годину дана затвора јер је незаконито убијао јелене и срне, узимајући само њихове главе и остављајући остатак тела у шуми, пренео је Klix.ba.

У затвору ће сваког месеца у наредних годину дана да гледа анимирани филм из 1942. године, а у којем ловци убијају Бамбијеву мајку.

Суд му је овакву казну изрекао како би му се на што бољи начин објаснило зашто више не сме да лови.

Бери је ухапшен крајем августа 2016. године, а истрага је трајала донедавно, када је суд прикупио довољно доказа за осуду.

Конзервативни агенти овај случај лова на јелене називају једним од највећих случајева у историји државе. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво