Дружење са Деда Мразом у Новогодишњем возу

У сусрет Новој години, предузеће „Србијавоз“ организовало је посебне поласке возова у седам градова, за малишане и њихове родитеље. Дружење са Деда Мразом, подела новогодишњих пакетића, чине ту вожњу возом другачијом. Овако је изгледало путовање на релацији Ниш-Дољевац.

Нестрпљиви и узбуђени малишани чекали су на главној железничкој станици у Нишу специјални полазак воза. Препознатљива сирена и поздрав Деда Мраза са места машиновође означили су почетак вожње. И за млађе и за старије је то посебан доживљај.

Малишане углавном занима шта ће да добију у пакетићу. Одрасли ипак уживају у другим стварима.

„Ово је већа радост за нас одрасле него за децу јер ја се нисам возио возом 20 година, не памтим. И ово дође као егзотика, доживљај“, одушевљен је Мирољуб Недовић, из Ниша.

У духу Нове године – украси, новогодишњи пакетићи и Деда Мраз, који је улогу машиновође заменио новом.

„У дружењу са нашим малишанима и другарима, будућим корисницима се рађа љубав између железнице, возова и деце, а и посебна улога је што је ту и моја ћеркица од девет месеци, тако да сам и тата и Деда Мраз“, каже машиновођа Небојша Ристић.

Другу годину заредом „Србијавоз“ организује Новогодишњи воз за најмлађе и њихове пратиоце.

Према речима Предрага Брајовића, представника „Србијавоза“ запослени су са великим задовољством пришли овом изазову и одушевљено са малишанима очекују воз и учествују у вожњи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи