Пола милиона долара се расуло по путу, возачи однели 300.000

Из оклопног возила за превоз новца на ауто-путу у америчкој савезној држави Њу Џерси испала су два џака са више од 500.000 долара, а полиција је успела да пронађе свега 205.000, док су остатак покупили возачи који су ишли иза камиона.

У саопштењу полиције Ист Ратерфорда се наводи да је у једном џаку било 140.000, а у другом 370.000 долара, а испали су кроз задња врата која су отворила због квара, пренео је АП.

Када су на џакове налетели аутомобили они су се отворили и новац се расуо по ауто-путу. Возачи су почели да се заустављају и да сакупљају новац, а у том хаосу је дошло и до два судара.

Возачи и пратња возила за превоз новца успели су да сакупе око 205.000 долара. Још 11.000 су вратили људи који су га узели, а остали се нису одазвали позиву полиције да то учине без последица.

Полиција је због тога позвала све који су евентуално снимали мобилним телефонима да им доставе снимке, како би покушали да идентификују возаче који су сакупљали новац.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се