Тинејџеру одузели дозволу 49 минута након полагања возачког

Осамнаестогодишњи Немац није ни сат времена успео да задржи возачку дозволу, јер су му је, 49 минута након успешно завршеног возачког испита, полицајци одузели због пребрзе вожње.

Тек што ју је ставио у новчаник, морао је од ње и да се растане. По повратку са положеног возачког испита, немачког тинејџера зауставили су полицијци града Хемер, јер су измерили да је возио скоро два пута брже од дозвољеног.

У зони где је максимална дозвољена брзина 50 километара на час, новопечени возач ишао је 95 километара на час.

„Неке ствари су вечне, а неке трају сат времена“, написала је немачка полиција у саопштењу.

Младић је са собом имао још четири пријатеља у аутомобилу, па полицајци мисле да је покушавао да их импресионира својим возачким способностима.

Званично му је забрањено да вози четири недеље, али немачки „плавци“ истичу да ће возачку дозволу добити тек након „скупих поновних часова вожње“.

Осим тога, мораће да плати и 200 евра казне, на возачкој дозволи (када му је врате) имаће два поена, а његов пробни возачки период као новог возача продужен је са две на четири године.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи