Сцена као из „Породице Кременко“ на мосту у Владивостоку

Два километра дугачак Златни мост у Владивостоку затворен је за пешаке, али то није спречило маштовиту групу људи да смисли смео план да „заобиђу“ систем.

Мост је отворен 2012. године, а 2015. је затворен за пешаке из безбедносних разлога, јер је одлучено да су постојеће стазе преуске по саобраћајним и противтерористичким правилима.

Упркос томе што су многи становници протестовали против такве одлуке, забрана је остала на снази. Неколико покушаја да се подигне забрана је уследило, али без успеха.

Четворо људи, међутим, одлучило је да употреби машту и превари систем. Направили су картонски аутобус, а онда га ставили преко глава и запутили се преко моста.

Савршени план, зар не?

Па, и не толико, пошто су на пола пута заустављени. Иако нису успели у својој намери, насмејали су бројне људе на мосту, од којих су неки и снимили читаву ситуацију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво