Шта?! Нови „Џилетов“ бријач има само две оштрице?

Више оштрица сигурно значи и боље бријање, зар не? Једна, две, три, четири, пета са стране, шеста позади и још пар комада чисто за сваки случај – „Џилет“ је све испробао. Сада су, ипак, одлучили да крену другим правцем.

У супротности са већ добро успостављеном традицијом компаније „Џилет“, по којој је на сваких пар година обелодањивала нови бријач са још више оштрица, познати произвођач бријача одлучио је да смањи број оштрица.

За разлику од "Fusion5 ProShield", који, како му име говори, има пет оштрица, нови бријач "Gillette SkinGuard Sensitive" има „само“ две.

Уместо остале три оштрице налази се нова, како из „Џилета“ представљају, "SkinGuard" технологија, која је у суштини плаво парче пластике, које клизи по кожи током бријања и смањује иритацију.

Иако сада муштерије могу да се питају где су нестале остале оштрице и како ће се бријати без најмање четири или пет, из „Џилета“ истичу да нови бријач укључује „оптимално постављене најоштрије жилете“.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво