Тајланд, кафе у којем се гости играју са хаскијима

Љубитељи паса однедавно могу да уживају у кафеу "True Love" у Бангкоку. Овај угоститељски објекат својим гостима нуди различита пића, колаче и другу храну, али и прилику да се играју с псима, међу којима има двадесетак хаскија.

Једносатна посета кафеу у престоници Тајланда кошта 15 долара. Према правилима кафеа, пре контакта са псима посетиоци морају уклонити пластичне флаше и опрати руке како би се пси заштитили од бактерија.

Власник кафеа каже да је псима увек угодно, иако је на Тајланду веома топло. Пси се играју у просторији која има кров, а посетиоци им могу давати комадиће леда како би се освежили.

Простор у којем пси проводе ноћ је климатизован, а с њима се не могу играти особе млађе од 15 година.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво