Најдужи лет у историји – кроз облаке превалили 15.348 километара

„Сингапур ерлајнс“ поново држи рекорд за најдужи комерцијални лет без заустављања. Након 18 часова и 45 минута и пређених 15.348 километара њихов „ербас А350-900УЛР“, који је полетео из Сингапура, слетео је у Њуарк.

Авион је полетео са аеродрома „Чанги“ и превалио невероватних 15.348 километара док није слетео на писту аеродрома „Њуарк“, на коју је слетео у 5.24 ујутру по локалном времену.

„Сингапур ерлајнс“ обновио је ову руту пет година након што је укинута, због превисоких трошкова – на првом месту високих цена нафте и мање економичним тадашњим четворомоторним летелицама.

На новој линији нема места у економској класи, већ је унутрашњост подељена на 67 седишта у бизнис и 94 места у премијум економској класи, чија је цена на сајту „Сингапур ерлајнса“ била 2.155 долара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво